Thursday, February 02, 2006

Happy Birthday Kakak..





Happy Birthday To You...
Dah besar anak daraku.. dah 6 tahun
Semoga jadi anak yang solehah ,
cerdik..Syahmina tu kan maknanye yang cerdik pandai.

Thank you to Captain Lim..
bagi potong kek utk birthday girl masa ship party.

8 Comments:

At 7:24 AM, Blogger lynn said...

Happy Belated Besday Kakak!. Hehe baru terjumpa blog sal. Nanti cubalah letak tagboard senang nak kaco sal... hehehe.

 
At 10:57 PM, Blogger june rahim said...

Happy Birthday Kakak, semoga kakak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Belajar rajin-rajin ye.
Dari
Family 512- Uncle Rahim, Auntie June n Syafiq.

 
At 11:25 AM, Anonymous Anonymous said...

Selamat Ulangtahun ke6 Kakak. Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.

salam dari nina & mama.

 
At 2:25 PM, Blogger sal yokonaga said...

Auntie Lynn..Auntie June dan Auntie Mega,
Terima kasih bebanyak dpd Syahmina dan doakan Kakak pandai belajor.April nie masuk sekolah Jepun kat Nagasaki.

 
At 3:45 PM, Anonymous yani said...

happy belated bday to Shahmina.. cium sket.. suka sembang dgn shahmina.. ;)

 
At 5:29 PM, Blogger auntylela said...

salam perkenalan sal.
Kenapa mac nanti sal balik ke nagasaki? Yokohama tempat yg senang dpt makanan kita kalau pergi china town.
Memang tempat klela khulu-khilir 25 lima thn dolu.

 
At 7:06 PM, Blogger sal yokonaga said...

Kak Halela..
Mac nanti Sal balik semula Nagasaki coz hubby Sal memang posting kat MHI Nagasaki Shipyard under new ship building project buat kapal LNG Petronas/MISC.Kat Yokohama nie sekejap jea dari Sept lepas sampai 10 Mac ada ship repair.Kat Yokohama memang banyak kedai Siam senang dapat macam2.Nagasaki ok juga ada 'Azhar',boleh order juga.Jadi warga Kyushu le saya lepas nie.

 
At 9:00 PM, Blogger lynn said...

sal, nanti jemputlah singgah ke kobe on d way nak ke kyushu tu... nanti bg no.phone kat PM forum ye... bye

 

Post a Comment

<< Home